Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Éénjarige zomerbloeiers

Éénjarige zomerbloeiers, dit zijn ongeveer alle gewassen die zomers bloeien. Net als voor perkgoed geld dat voor veel zomerbloeiers geld dat ze geen vorst verdragen. Dat ze éénjarig zijn maken ze meer dan goed door van vroeg in de zomer tot in herfst nachtvorst optreedt bloemen te blijven geven en zodoende uw tuin op te fleuren. Éénjarige zomerbloeiers vind u bij Queen Flowerbulbs in vele vormen en kleuren. Van Dahlia's tot Zantedeschia zijn alle éénjarige van zeer goede kwaliteit. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Éénjarige zomerbloeiers planten

Éénjarige zomerbloeiers zoals Dahlia planten plant u na de ijsheiligen (11 tot 14 mei) als het gevaar voor nachtvorst is geweken. Éénjarige zomerbloeiers hoeft u over het algemeen niet zo diep te planten maar kunt u ze net onder het oppervlak planten. Plant niet in droge grond maar zorg dat de grond vochtig si zodat de bollen of knollen direct wortels kunnen gaan maken. Nadat de éénjarige zomerbloeiers geworteld zijn beginnen ze snel te groeien om al vroeg in de zomer te beginnen met bloeien. Bij veel zomerbloeiers kunt u de dode bloemen weghalen en zo de plant een impulste geven om nog meer bloemen te maken. Zo geniet u van de mooiste bloemen tot de nachten weer koud worden en de winter zich aandient.

Éénjarige zomerbloeiers kopen bij Queen Flowerbulbs

Éénjarige zomerbloeiers koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste zomerbloemen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod bloembollen. Onze mensen in de Keukenhof adviseren u ook graag op het gebied van éénjarige zomerbloeiers.