Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Fritillaria Imperialis

Fritillaria Imperialis is bij het grote publiek ook wel bekend als Keizerskroon. De kenmerkende bloemen van Fritillaria Imperialis die op zijn kop lijken te bloeien groeien boven uw andere bolgewassen uit. Fritillaria Imperialis is dus zeer geschikt om op verschillende plekken in uw tuin tussen uw tulpen te planten. U kunt in de shop zoeken naar bolgewassen die tegelijkertijd bloeien met Fritillaria Imperialis zodat u zelf kunt beslissen welke kleuren en soorten u wilt mengen met de Fritillaria's. Queen Flowerbulbs verkoopt Fritillaria Imperialis in grote bolmaten waardoor u nog grotere en steviger bloemen krijgt. Fritillaria Imperialis is geschikt voor verwildering en zal dus vele jaren uw tuin sieren in het voorjaar. U kunt de Fritillaria bollen in het najaar gewoon in de grond laten zitten. Mocht het erg streng vriezen kunt u ze afdekken met wet stro om ze te beschermen tegen bevriezing.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fritillaria Imperialis planten

Fritillaria Imperialis planten doet u op het moment dat Queen Flowerbulbs de bollen bij u laat afleveren. Let u op dat u tijdens het Fritillaria Imperialis planten de open kant van de bol naar boven wijst. Als u de Fritillaria Imperialis op zijn kop plant zal deze veel moeite hebben om naar boven te groeien en zal in veel gevallen helemaal niet boven de grond uit komen. Als u de Fritillaria Imperialis bollen in de grond laat zitten in het najaar dan zal deze het volgende voorjaar weer opkomen. Zo kunt u jaren genieten van uw Fritillaria Imperialis planten. De kans bestaat dat u na enkele jaren een niet bloeiende plant heeft. Laat deze gewoon in de grond staan want dit een afsplitsing van de oude bol en als deze "baby" groter word zal ook deze weer gaan bloeien. Fritillaria Imperialis planten bieden dus echt waar voor hun geld. 

Fritillaria Imperialis kopen bij Queen Flowerbulbs

Fritillaria Imperialis koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele Fritillaria Imperialis bollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste Fritillaria Imperialis kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het aanbod Frittilaria's.