Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Fritillaria Persica

De allerbeste Fritillaria Persica koop u bij Queen Flowerbulbs. Wij hebben speciaal voor u de beste soorten Fritillaria Persica beschikbaar gesteld. De donkere variant en de witte (fritillaria persica alba). Van de donkere Fritillaria Persica hebben wij ook nog eens XXL bollen voor nog grotere bloemen. Fritillaria Persica is familie van de al bekende Fritillaria Imperialis of te wel Keizerskroon. U kunt de bol van de Fritillaria Persica gewoon in de grond laten zitten na de winter want ze is geschikt voor verwildering. Een jaar later geniet u nog een keer van dezelfde bol.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fritillaria Persica planten

Fritillaria Persica plant u in oktober/november voordat de vorst haar intrede doet. Let er met het planten op dat u de open kant van de Fritillaria Persica bol naar boven laat wijzen. Zo kan de bol het snelst naar boven groeien en gaan bloeien. De Fritillaria Persica kunt u prachtig tussen uw andere bolgewasssen planten want door haar hoogte zal ze altijd een blikvanger blijven. U kunt ook de witte en donkere Fritillaria Persica samen planten om zo een mooi contrast te krijgen.

Fritillaria Persica kopen bij Queen Flowerbulbs

Fritillaria Persica koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste Fritillaria Persica kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod Fritillaria's.