Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Gele Narcis

De gele Narcis is een echte klassieker voor in de tuin. Iedereen kent wel de prachtige klassieke gele Narcis maar heden ten dagen vind u haar in alle vormen en maten. Ook hebben wij de gele Narcis met een wit of oranje accent. U kunt de gele Narcis natuurlijk ook prima combineren met andere kleuren of andere bolgewassen. De gele Narcis bloeit lange tijd waardoor u lang geniet van de kleur in uw tuin. Voor elke liefhebber is dit een echte must have in de tuin.

Gele Narcis planten

De gele Narcis plant u in oktober/november voordat de winter echt begint. U plant de gele Narcis met de puntige zijde naar boven waardoor de bloem de kortste weg naar boven kan volgen. De bol van de gele Narcis heeft alle groeistoffen in zich waardoor u niets hoeft te doen om haar in het voorjaar te laten bloeien. De gele Narcis is zeer geschikt om te laten verwilderen dit betekend dat u de bol in de grond kunt laten zitten en zij het volgende voorjaar weer opkomt. U geniet dus vele jaren van de aanschaf van uw gele Narcis.

Gele Narcis koopt bij Queen Flowerbulbs

Gele Narcis koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele duizenden gele Narcissen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste gele Narcis en Amaryllis kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod gele Narcissen.