Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Gele Tulpen

Gele Tulpen koopt u snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. U vind gele Tulpen in alle kleuren, hoogtes en bloeitijden. Alle gele Tulpen zijn met de grootste zorg uitgezocht en behandeld om u de beste en mooiste gele Tulpen bloemen te bieden. U kunt gele Tulpen in een groep bij elkaar planten of mengen met andere kleuren Tulpen of andere bolgewassen. Door de superieure kwaliteit van onze gele Tulpen geniet u in het voorjaar van de mooiste bloemen.

Gele Tulpen planten

Gele Tulpen planten doet u in oktober/november voordat de vorst haar intrede doet. De gele Tulpen bol heeft alle groeistoffen al in zich waardoor u na het planten niets meer hoeft te doen om de gele Tulpen te laten bloeien. U kunt in het voorjaar bij extreme droogte wel water geven om te zorgen dat de plant niet uitdroogt. Gele Tulpen kunt u in uw border planten maar natuurlijk ook in potten. Ook zijn er verschillende soorten gele Tulpen die geschikt zijn als snijbloem. Zo kunt u het voorjaar in huis halen.

Gele Tulpen kopen bij Queen Flowerbulbs

Gele Tulpen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele duizenden gele Tulpen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de gele Tulpen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste gele Tulpen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod gele Tulpen.