Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Dahlia Gipsy Night

bloembol kwaliteit 5/5

-

Te bestellen van: Januari tot Mei

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering
-50%

Normale prijs: € 2,75

Nu voor € 1,36

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

1 stuks per verpakking

Plantinstructies
100 cm
50 cm
3-5 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Dahlia Gipsy Night is een prachtige bolronde donkerrode dahlia, erg geliefd om zijn markante donkere bloemkleur, mooi in te passen in een tuin met donkere en rode tinten. Gipsy Night behoort tot de baldahlia’s, een groep dahlia’s die bekend staat om zijn mooie ronde bloemvorm op stevige stelen. Baldahlia’s zijn door die stevige stelen uitermate geschikt als snijbloemen, laat u verrassen door de vele combinaties die u kunt maken met dahlia’s! Baldahlia’s kleuren uw tuin van de zomer tot in de late herfst.

Extra informatie

Plantafstand 50 cm
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Nee
per verpakking 1 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 100 cm
Plantdiepte 3-5 cm
Type bol Bal
Geurend Nee
Zone 10, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Dahlia
Kleur Donkerrood
Bloeitijd Juli, Augustus, September, Oktober
Plantpositie Volle zon
Beschikbaar Januari tot Mei
Leveringsperiode februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Dahlia Gipsy Night

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..