Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Gladiolen planten

Gladiolen planten doe je in het voorjaar zodat de Gladiolen planten bloeien in de zomer. Je kunt de Gladiolen planten tussen bijvoorbeeld witte of gele Tulpen. Een andere benaming voor bloembollen planten is bloembollen poten. Bij Queen Flowerbulbs bestel je gegarandeerd de beste kwaliteit bloembollen die er is. Elke bloembol word door vakmensen geïnspecteerd voordat deze aan je wordt verkocht.

Gladiolen planten kopen

Gladiolen planten kopen doe je snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. Bij ons kun je betalen met o.a. PayPal en Ideal. Het afrekenen vind in een veilige omgeving plaats waardoor je je Gladiolen planten vertrouwd kunt bestellen. De bloembollen die je bij ons koopt zijn ook nog van de allerbeste kwaliteit dankzij onze vaste kring van bloembollen kwekers die al jarenlang bij ons hun bloembollen leveren en weten dat alleen de allerbeste bloembollen goed genoeg zijn.

Wanneer Gladiolen planten?

Gladiolen planten kun je al vanaf februari doen maar wij wachten liever wat langer zodat de nachten wat minder koud zijn en de Gladiolen planten direct gaan bewortelen in de aarde. Voor het mooiste resultaat kun je de bloembollen poten met de bovenkant naar boven zodat ze mooi gelijk opkomen en gelijktijdig bloeien. Je kunt de Gladiolen planten op de plekken waar bijvoorbeeld Tulpenbollen hebben gebloeid. Gecombineerd met Dahliaknollen geven de Gladiolen planten een schitterend zomers gevoel.

Hofleverancier van Keukenhof

Wij zijn er trots op dat we al jaren hofleverancier zijn van de wereldberoemde Keukenhof in Lisse. Dankzij onze goede kwaliteit bloembollen hebben wij sinds een aantal jaren de gelegenheid om onze producten in het park te verkopen. Je vind ons midden in het park met een winkel waar je voorjaarsbollen kunt bestellen en Amaryllisbollen kunt kopen en onze mensen u alles kunnen vertellen over Tulpenbollen bestellen.