Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Daglelie Blueberry Candy

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering
€ 4,99

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

  • Koop 3 voor € 2,01 per stuk. en bespaar 60%
1 stuks per verpakking

Plantinstructies
55 cm
45 cm
5-10 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Deze daglelie (Hemerocallis 'Blueberry Candy') brengt de zomer in uw tuin. De daglelie is verkrijgbaar in de mooiste zomerkleuren en heel geschikt voor bloempotten en plantenbakken. Blueberry Candy heeft mooie crèmekleurige bloemen met een rozerood hart. Deze niet alledaagse kleurencombinatie kleurt uw tuin. Daglelies zijn zeer gemakkelijke planten en passen perfect in uw border.

Extra informatie

Plantafstand 45 cm
Geschikt als snijbloem Nee
Verwildering Ja
per verpakking 1 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 55 cm
Plantdiepte 5-10 cm
Type bol Vaste plant
Geurend Ja
Hert en knaagdier bestendig Nee
soort Hemerocallis
Kleur cremewit
Bloeitijd Juli, Augustus, September
Plantpositie Volle zon
Beschikbaar Januari tot Mei
Leveringsperiode februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Daglelie Blueberry Candy

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..