Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Hippeastrum

Queen Flowerbulbs bied een breed sortiment Hippeastrum aan. Elke Hippeastrum is door onze vakmensen gecontroleerd op kwaliteit, maat en soortechtheid. Door het aanbieden van de extra grote Hippeastrumbol geeft deze zeker 2 stelen met elk 4 bloemen en soms zelfs nog een derde steel met nog eens 4 bloemen. Door de grote van de Hippeastrumbol geniet u dus nog langer van deze eyecatchers.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Verschillende soorten Hippeastrum

De door ons geselecteerde Hippeastrum soorten bieden een dwarsdoorsnede van wat er zoal beschikbaar is aan Hippeastrum. Zo zijn er de Hippeastrum met een dubbele bloem en met een enkele bloem. Van alle beschikbare kleuren Hippeastrum pogen wij zowel een dubbelbloemige als een enkelbloemige aan te bieden waardoor u een brede keus aan Hippeastrum heeft.

Hippeastrumbollen kopen bij Queen Flowerbulbs

Hippeastrumbollen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen. Ook ander bloembollen koop je hier.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste Hippeastrumbollen kunt bestellen of kopen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod.