Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 446 klanten

Iris Hollandica mix

bloembol kwaliteit 4.5/5

-

Te bestellen van: Januari

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 2,25

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

15 stuks Per verpakking

Plantinstructies
50-65 cm
10 cm
10 cm
Ja
Ja
Ja
Ja
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

De Hollandse boliris (Iris hollandica) is een kleurrijk bolgewas dat voorkomt in verschillende enkelkleurige en tweekleurige soorten, met name veel blauwviolettinten, goudgeel en wit. Wij bieden Hollandse irisjes in een mooie mix van kleuren, een echte evergreen in het assortiment, en altijd aantrekkelijk geprijsd. Iris hollandica bloeit in de aanloop van de zomer: mei-juni. In lichte grond is dit gewas winterhard, in natte grond vorstvrij bewaren. Plant de bolletjes 10 cm diep, relatief diep ten opzichte van de bolomvang. Geniet komende zomer nog van dit prachtige mengsel!

Extra informatie

Plantafstand 10 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Nee
Per verpakking 15 stuks
Pot Nee
Hoogte 50-65 cm
Plantdiepte in cm 10 cm
Type bol Hollandica_Fijnbollig
Geurend Nee
Bolmaat 8/+
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Iris
Kleur Gemengd
Bloeitijd Juni, Juli
Plantpositie Volle zon
Bestelbaar Januari
Levering februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Iris Hollandica mix

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..