Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 448 klanten

Hyacint

 

Bij Queen Flowerbulbs koopt u snel, eenvoudig en veilig uw Hyacint. Hyacint is een prachtig bloeiend en heerlijk geurend gewas. Elke Hyacint die door Queen Flowerbulbs word verkocht is uitgebreid door onze vakmensen gecontroleerd op kwaliteit, maat en soortechtheid hierdoor bieden wij u een Hyacint van topkwaliteit met 100% bloeigarantie. Koop uw Hyacinthen bij ons in alle beschikbare kleuren. Wij hebben nu zelfs een bijna zwarte Hyacint!!! Hyacinthen kun je ook fantastisch mengen met Tulpen

Artikelen 1 tot 20 van 556 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 556 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hyacintenbollen

Hyacinten kunt u door de lage bloeihoogte vooraan in uw border planten en Hyacinten zijn ook zeer geschikt om in een pot te planten of als snijbloem in en vaas. Iedere Hyacint bestaat uit allemaal kleine bloemetjes (nagels) aan een steel. Hyacinten verspreiden een heerlijke geur door uw tuin of kamer. U hoeft ze enkel in het najaar te planten en te wachten tot het voorjaar om ze te zien bloeien. Iedere Hyacintenbol heeft alle voeding die hij nodig heeft om te groeien en bloeien al bij zich u hoeft dus niets meer te doen na het planten.

Hyacintenbollen kopen bij Queen Flowerbulbs

Hyacintenbollen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele duizenden hyacintenbollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de Hyacintenbollenteelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste Hyacintenbollen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod Hyacintenbollen.