Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 446 klanten

Hyacinthus

Hyacinthus is de latijnse benaming voor Hyacint en word vooral gebruikt in vakliteratuur maar bij het grote publiek word vooral de naam Hyacint gebruikt. Hyacinthus vind u bij Queen Flowerbulbs in alle kleuren van wit tot bijna zwart. Met Hyacinthus haalt u prachtige volle en geurende bloemen in de tuin. Hyacinthus is ook zeer geschikt om in potten te planten en zo uw balkon of terras op te fleuren. U kunt Hyacinthus ook prima gebruiken als snijbloem en zodoende het voorjaar huis te halen. Kort gezegd is Hyacinthus een echte alles kunner.

Artikelen 1 tot 20 van 568 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 568 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hyacinthus planten

Hyacinthus kunt u planten op het moment dat de door u bestelde Hyacinthus bij u thuis worden afgeleverd maar ze moeten in ieder geval voor er vorst in de grond zit geplant zijn. Hyacinthus heeft een koude periode (winter) nodig om de bloem aan te maken. Na deze koude periode begint de Hyacinthus uit te komen en komen in het voorjaar de eerste bladeren boven de grond. Als u de Hyacinthus in potten heeft geplant moet u er voor zorgen dat er geen water in de pot blijft staan bijvoorbeeld door een gat in de bodem. Vanaf het moment dat het blad boven de grond komt gaat u de Hyacinthus planten water geven. Een beetje afhankelijk van het weer groeien de Hyacinthus planten nu snel naar de bloei toe en sieren ze uw tuin of terras met hun prachtige kleuren en geuren. U kunt de tuin nog langer laten bloeien door onder de Hyacinthus Leliebollen te planten.

Hyacinthus kopen bij Queen Flowerbulbs

Hyacinthus koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele duizenden Hyacinthus bollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de Hyacinthus bollenteelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste Hyacinthus bollen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod Hyacinthus bollen. U kunt hier informatie inwinnen over Amaryllissen en hoe u deze kunt overhouden