Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Ixia gemengd

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering
-10%

Normale prijs: € 2,75

Nu voor € 2,46

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

25 stuks per verpakking

Plantinstructies

Productbeschrijving

Ixia is een bijzondere zomerbol met erg mooie bloemen in de vorm van een ster. De Ixia geurt heerlijk en trekt ook vlinders aan! Wij bieden een bont en kleurrijk mengsel Ixia's dat uw tuin, border of pot enorm opvrolijkt. Ixia's houden van een zonnige plaats en is als aanvulling op siergras en dahlia's een echte sfeerbrenger. De Ixia is bovendien een goede snijbloem en ze staan ook erg leuk in een vaas in combinatie met andere snijbloemen, zoals dahlia's of pioenen. Ixia's zijn wel vorstgevoelig.

Extra informatie

Geschikt als snijbloem Ja
per verpakking 25 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 35-55
Type bol Vaste plant
Geurend Nee
Hert en knaagdier bestendig Nee
soort Ixia
Kleur Gemengd
Bloeitijd Juli
Plantpositie Volle zon
Beschikbaar Januari tot Mei
Leveringsperiode februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Ixia gemengd

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..