Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Keizerskroon bollen

Keizerskroon bollen zijn ook bekend onder hun officiele naam Fritillaria. De opvallende bloem van de Keizerskroon die op zijn kop lijkt te groeien heeft de Keizerskroon tot een bijzonder geliefd product gemaakt. Met veel plezier bieden wij u dan ook de beste Keizerskroon bollen aan. Keizerskroon groeit uit een erg gevoelige bol die dan ook nog altijd met de hand uit de grond moet worden gehaald door de gespecialiseerde kwekers. Queen Flowerbulbs koopt dan ook enkel Keizerskroon bij kwekers die dit product met de grootste zorg behandelen. Iedere Keizerskroon word door ons met zorg behandeld en met de hand ingepakt om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

 

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Keizerskroon bollen planten

De Keizerskroon hoort tot de familie van de voorjaarsbloemen. De keizerskroon kunt u dus het beste planten voor de vorst haar intrede kan doen. De koude periode benut de bol dan om de kenmerkende bloem aan te maken. Let u wel op dat u de Keizerskroon bol met de open kant naar boven plant zodat de bloem de kortste route naar het oppervlak kan volgen. Als u éénmaal een Keizerskroon hebt geplant kunt u vele jaren genieten van de schitterende bloemen. U kunt de bol van de Keizerskroon namelijk gewoon in de grond laten zitten, deze groeit het jaar erop weer uit tot een prachtige bloem. De kans bestaat dat u na enkele jaren een niet bloeiende plant heeft. Laat deze gewoon in de grond staan want dit een afsplitsing van de oude bol en als deze "baby" groter word zal ook deze weer gaan bloeien. Keizerskroon bollen bieden dus echt waar voor hun geld.

Keizerskroon bollen kopen bij Queen Flowerbulbs

Keizerskroon bollen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele Keizerskroon bollen vaak gemengd met Hyacinten aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de Keizerskroon bollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste Keizerskroon bollen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het aanbod Keizerskroon bollen. In onze winkel kunt u ook Amaryllisbollen kopen en alles vragen over Amaryllis verzorging.