Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 448 klanten

Lelie

Lelie bollen koopt en snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs.

Speciaal voor u hebben wij de mooiste soorten Lelie in ons assortiment. Elke Lelie bol biedt u prachtige bloemen die ook nog eens heerlijk geuren. Lelies zijn echt een prachtige aanvulling op de bloembollen in uw tuin. Door het late bloeitijdstip verlengen ze de bloemenpracht in uw tuin. Lelie is zeer geschikt voor verwildering en komt dus jaren nadat u ze heeft geplant nog terug met de mooiste bloemen. 

Artikelen 1 tot 20 van 556 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 556 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lelie bollen planten

Lelie bollen plant u in het najaar in uw tuin of in potten. In het voorjaar/zomer erna bloeien ze dan. In uw border kunt de Lelie's door de bloeihoogte het beste wat naar achter planten zodat ze uw laagbloeiende bloembollen niet overschaduwen.U kunt Lelie's natuurlijk ook in potten planten zolang deze maar goed water kunnen afvoeren (tip: plant bovenop de Leliebollen eens hyacintenbollen zodat de pot langer bloeit). Ook zijn Lelie's zeer geschikt als snijbloemen om uw kamers op te fleuren met haar schitterende bloemen en typische geur.

Lelie bollen kopen bij Queen Flowerbulbs

Lelie bollen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de Lelie bollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste Lelie bollen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod Lelie bollen.