Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Lentebloemen

Bestel uw lentebloeiers bij Queen Flowerbulbs en geniet in de lente van de mooiste lentebloemen. Wij bieden een breed sortiment lentebloemen aan in de meest uiteenlopende bloembollen. U zult zich verbazen hoeveel verschillende soorten lentebloemen er beschikbaar zijn. U besteld uw lentebloemen snel en eenvoudig in onze shop en alles wat u nog hoeft te doen is de bloembollen planten en de volgende lente genieten van de mooiste voorjaarsbloemen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Lentebloemen planten

Lentebloemen komen uit de door u bestelde lentebloeiende bloembollen. U kunt deze bij ons bestellen van Mei tot en met November. De lentebloeiers worden in de maanden September tot en met November afgeleverd. U kunt ze dan direct planten. lentebloemen gebruiken de koude wintermaanden om de bloem aan te maken. Als de lente begint komen de bloembollen uit en ziet u het gewas gestaag groeien totdat de schitterende lentebloemen in uw tuin stralen.

Lentebloemen kopen bij Queen Flowerbulbs

Lentebloemen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden lentebloemen en Tulpen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de lentebloemen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste lentebloemen kunt bestellen waaronder bijvoorbeeld Naald van Cleopatra. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod lentebloemen.