Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Liatris Floristan Weiss

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering

Gratis Amarylls Red Peacock

t.w.v. € 9,50

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50*

(*één code per bestelling)

Normale prijs: € 2,75

Nu voor € 1,91

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

5 stuks per verpakking

Plantinstructies
70-80 cm
20-25 cm
5
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Deze prachtige witte Liatris spicata ‘Floristan Alba’ heeft een chique uitstraling. De lampenpoetser (Liatris spicata), ook wel bekend als prachtschaarde of knopige slangenwortel, is een winterharde vaste plant met een lange bloeiperiode van juni tot september. Het is dan ook bij uitstek een plant om uw tuin constant kleurrijk te houden en wat hoogte te geven (ca. 70 cm). Liatris kan in bijna elke soort aarde geplant worden, en kan ook uitstekend in groepjes geplant worden. De kleine bloempjes van de Liatris spicata beginnen van bovenaf de stengel te bloeien. De lampenpoetser is een perfecte snijbloem en is zeer gewild in boeketten. Queen Flowerbulbs heeft voor u twee bijzondere soorten in haar assortiment opgenomen die u niet overal aantreft: naast de chique witte lampenpoetser (Liatris spicata ‘Floristan Alba’) staat ook de prachtige roze (Liatris spicata ‘Kobold’) online.

Extra informatie

Plantafstand 20-25 cm
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Ja
per verpakking 5 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 70-80 cm
Plantdiepte 5
Type bol Vaste plant
Geurend Nee
Bulb Size 10/12
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Liatris
Kleur Wit
Bloeitijd Juli, Augustus
Plantpositie Volle zon
Beschikbaar Januari tot Mei
Leveringsperiode februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Liatris Floristan Weiss

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..