Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.9/10 van 586 klanten

Tulp Linifolia

bloembol kwaliteit 4/5

-

Te bestellen van: Juni tot December

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 3,60

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

12 stuks Per verpakking

Plantinstructies

Productbeschrijving

Ondanks haar geringe hoogte is ze toch duidelijk aanwezig in uw tuin. Dit komt door haar vuurrode kleur en smalle blad. Eenmaal geplant heeft u jarenlang plezier van deze specie tulp.

Extra informatie

Plantafstand 6-8 cm
Snijbloem Nee
Verwildering Ja
Per verpakking 12 stuks
Pot Ja
Hoogte 15 cm
Plantdiepte in cm 6-8 cm
Type bol Divers
Geurend Nee
Bolmaat 4/5
Hert- en knaagdier bestendig Nee
Soort Tulpenbollen
Kleur Karmozijn
Bloeitijd April, Mei
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Bestelbaar Juni tot December
Levering vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Tulp Linifolia

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..