Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 599 klanten

Narcis Mount Hood

bloembol kwaliteit 5/5

-

Te bestellen van: Juni tot December

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

-25%

Normale prijs: € 5,09

Nu voor € 3,82

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

10 stuks Per verpakking

Plantinstructies
45 cm
12-14 cm
12-14 cm
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Halfschaduw
Halfschaduw

Productbeschrijving

De narcis Mount Hood is vernoemd naar een van de meest beklommen bergen ter wereld en al meer dan 80 jaar oud, een echte klassieker! Deze trompetnarcis komt in maart tot bloei en is hiermee een van de eerste voorjaarsbloeiers. Tijdens zijn bloei bereikt hij een hoogte van 40 centimeter en krijgt hij een unieke witte kleur, waardoor hij makkelijk is te combineren met andere vroegbloeiers. Trompetnarcissen zijn de groep narcissen met in verhouding de grootste trompet, deze is namelijk even groot als of groter dan het bloemblad. Trompetnarcissen staan bekend om hun lange bloeitijd en zijn goed geschikt voor verwildering en grotere oppervlaktes.

Extra informatie

Plantafstand 12-14 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Ja
Per verpakking 10 stuks
Pot Nee
Hoogte 45 cm
Plantdiepte in cm 12-14 cm
Geurend Nee
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Narcissus
Kleur Wit
Bloeitijd Maart, April
Plantpositie Halfschaduw
Bestelbaar Juni tot December
Levering vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Narcis Mount Hood

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie