Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Naald van Cleopatra

Naald van Cleopatra koopt u bij Queen Flowerbulbs! Naald van Cleopatra is ook bekend onder haar officiele naam Eremurus. Door de bloemstelen van soms wel 2,5 meter hoog zijn het echte blikvangers in uw tuin. De hoge steel met bloemen torend hoog boven uw tuin uit. Bij Queen Flowerbulbs koopt u de beste en grootste Naald van Cleopatra die er beschikbaar is. Door de grote van de bol krijgt u nog grotere en hogere bloemen.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Naald van Cleopatra planten

Naald van Cleopatra plant u vroeg in voorjaar als de vorst uit de grond is. Ze houdt van goed vocht doorlatende grond. U plant de Naald van Cleopatra redelijk ondiep met de groeipunt 5-7 cm onder het oppervlak. U kunt vele jaren plezier hebben van uw Naald van Cleopatra maar dan moet u haar wel beschermen tegen vorst. Dit kunt u doen door de grond boven de bol te bedekken met een laag stro zodat de grond en uw bol niet kunnen bevriezen.

Naald van Cleopatra kopen bij Queen Flowerbulbs

Naald van Cleopatra koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste Naald van Cleopatra kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod lentebloemen.