Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.9/10 van 586 klanten

Narcis Congress

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 7,15

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

10 stuks Per verpakking

Productbeschrijving

De narcis Congress is een unieke plant voor in je lentetuin. Met zijn grote gele bloembladen en gespleten oranje trompet behoort deze soort tot de spleetkronige narcissen. Vanaf april staat de narcis Congress met unieke bloemen in bloei en bereikt hij een hoogte van 40 centimeter. De term spleetkronig refereert naar de kroon, die tenminste voor de helft gespleten dient te zijn. Deze narcissensoort verschilt dus sterk van de gebruikelijke narcissensoorten. Spleetkronige narcissen zijn uitermate goed geschikt om in grote groepen te planten of om als snijbloem te gebruiken.

Extra informatie

Snijbloem Ja
Verwildering Ja
Per verpakking 10 stuks
Pot Nee
Type bol Split_corona
Geurend Nee
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Narcissus
Kleur Geel met Oranje cup
Bloeitijd April
Plantpositie Halfschaduw
Bestelbaar Juni tot December

Beoordelen

U plaatst een review over: Narcis Congress

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie