Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Narcis Flower Record

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering


Gratis Amaryllis
bij besteding vanaf €40,-
Gratis Amaryllis Apple Blossom
Gebruik de volgende code:
FREE40
€ 5,66

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

10 stuks per verpakking

Plantinstructies

Productbeschrijving

Met zijn geeloranje trompet en witte bloem is deze Narcis Flower Record een prachtige plant voor in de border of als snijbloem. Deze grootkronige narcis wordt ongeveer 35 centimeter hoog en komt tot bloei in de vroege lentemaanden maart en april. De grootkronige narcissen danken hun naam aan de grote van hun trompet (kroon). Deze is namelijk groter dan eenderde van de bloem, maar nooit langer dan de bloem. De groep grootkronige narcissen kent een breed scala aan kleuren en vormen en zijn in hoge mate weersbestendig. Deze groep komt vaak voor in tuinen en parken omdat zij uitstekend verwilderen.

Extra informatie

Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Ja
per verpakking 10 stuks
Pot Nee
Type bol Small_cup
Geurend Nee
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Narcissus
Kleur Wit met Geel/Oranje cup
Bloeitijd Maart, April
Beschikbaar Juni tot December

Beoordelen

U plaatst een review over: Narcis Flower Record

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..