Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Oranje Tulpen

Zijn oranje Tulpen uw favoriete bloemen dan zit u goed bij Queen Flowerbulbs. Wij bieden u vele verschillende oranje Tulpen van volledig oranje tot bloemen met een streepje oranje. Alle oranje Tulpen zijn door vakmensen voor u uitgezocht en verpakt. U krijgt dus de beste en mooiste bollen toegestuurd om uw tuin in het voorjaar te doen stralen. Oranje Tulpen kunt u prachtig combineren met andere kleuren Tulpen maar ook met één van de vele ander bolgewassen die wij u aanbieden. U kleurt uw eigen tuin prachtig in met uw favoriete kleuren!

Oranje Tulpen planten

Oranje Tulpen plant u ongeveer 2 keer de hoogte van de bol diep en met 2 bollen afstand van elkaar. Als u de oranje Tulpen niet recht maar schuin achter elkaar plant krijgt u een voller effect en lijken er nog meer bloemen in uw tuin te staan. U plant oranje Tulpen vanaf het moment dat u ze van ons ontvangt totdat de vorst intreed. Na de vorst beginnen de bollen te groeien en geniet u in het voorjaar van de mooiste oranje kleuren al dan niet gecombineerd met andere kleuren Tulpen of bolgewassen.

Oranje Tulpen kopen bij Queen Flowerbulbs

Oranje Tulpen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste oranje Tulpen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod oranje Tulpen.