Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Paarse Tulpen

Paarse Tulpen vind u bij Queen Flowerbulbs in alle kleuren en vormen. Zo vind u heel licht paarse Tulpen maar ook zulke donker paarse Tulpen dat het wel zwart lijkt. Alle paarse Tulpen zijn met de grootste zorg gekozen en behandeld hierdoor bieden wij ze aan met bloeigarante. bestel uw paarse Tulpen snel, simpel en veilig bij Queen Flowerbulbs. U geniet dan het gehele voorjaar van de mooiste paarse Tulpen.

Artikelen 21 tot 25 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 21 tot 25 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Paarse Tulpen planten

Paarse Tulpen plant u in oktober/november voordat de vorst haar intrede doet. Na het planten hoeft u niets meer te doen om u paarse Tulpen te laten groeien, pas in het voorjaar hoeft u bij extreme droogte water te geven. Paarse Tulpen hebben alle groeistoffen al in de bol bij zich. U hoeft dus ook niet te bemesten en dergelijke. U kunt paarse Tulpen natuurlijk ook prachtig combineren met uw andere favoriete kleuren en bolgewassen.

Paarse Tulpen kopen bij Queen Flowerbulbs

Paarse Tulpen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele duizenden paarse Tulpen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de paarse Tulpen bollenteelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste paarse Tulpen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod paarse Tulpen.