Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Dahlia Philadelphia

bloembol kwaliteit 5/5

-

Te bestellen van: Januari tot Mei

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering

Gratis Amarylls Red Peacock

t.w.v. € 9,50

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50*

(*één code per bestelling)

2e gratis
€ 2,75

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

1 stuks per verpakking

Plantinstructies
110 cm
50 cm
3-5 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Dahlia Philadelphia is een schitterende rode decoratieve dahlia met subtiele lichtere vlekjes. Decoratieve dahlia’s bloeien van juli tot en met oktober en sieren uw tuin in al hun verschijningsvormen. Dahlia’s komen voor in de prachtigste en felste kleuren, in rustige pasteltinten, meerkleurig en in de meest bijzondere bloemvormen, van uitstekende cactusbloemen tot sierlijke enkelbloemige bloemetjes: wat hen bindt is de bloemrijkheid en de lange bloeitijd net als u in de tuin wil zitten. Philadelphia is de grote bekende stad in de Amerikaanse staat Pennsylvania, genoemd naar de plaats in het hedendaagse Turkije, vermeld in Openbaring. Philadelphia betekent ‘broederliefde’.

Extra informatie

Plantafstand 50 cm
Geschikt als snijbloem Nee
Verwildering Nee
per verpakking 1 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 110 cm
Plantdiepte 3-5 cm
Type bol Decoratief
Geurend Nee
Zone 10, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Dahlia
Kleur Rood
Bloeitijd Juli, Augustus, September, Oktober
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Beschikbaar Januari tot Mei
Leveringsperiode februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Dahlia Philadelphia

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..