Advies nodig? Bel 0252 258 242
9/10 van 436 klanten

Zantedeschia Picasso

bloembol kwaliteit 4/5

-

Te bestellen van: Januari 2018

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 3,45

Bij grotere aantallen op aanvraag beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

1 stuks Per verpakking

Plantinstructies
50-60 cm
25-30 cm
5 cm
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

Productbeschrijving

Zantedeschia Picasso heeft kelkvormige schutbladeren in een schitterende combinatie van paars en crème, met gespikkeld blad waarin de crèmekleur ook weer terugkomt. Door zijn elegante uitstraling past hij uitstekend als potplant in ieder interieur. Zantedeschia, ook wel bekend als Calla of Aronskelk, is inheems in het zuiden van Afrika. Hij is ‘ontdekt’ door de Italiaanse arts en plantenbeschrijver Giovanni Zantedeschi die de wortelknol indeelde bij de Aronskelkfamilie. Zantedeschia’s kunnen in de tuin geplant worden, maar niet meteen in de volle zon, en is uitstekend geschikt als luchtzuiverende kamerplant of terrasplant. Aronskelken houden van water, zijn langbloeiend, maar wel vorstgevoelig. Door zijn sensuele kelk werd deze plant vaak geassocieerd met de liefde, en je vrouw een aronskelk geven was een uitnodiging die haar zeker een blos gaf!

Extra informatie

Plantafstand 25-30 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Nee
Per verpakking 1 stuks
Pot Ja
Hoogte 50-60 cm
Plantdiepte in cm 5 cm
Geurend Nee
Bolmaat 14/16
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Zantedeschia
Kleur Paars met creme rand
Bloeitijd Juni, Juli, Augustus, September
Bestelbaar Januari 2018
Levering februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Zantedeschia Picasso

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..