Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 446 klanten

Tulp Prinses Irene

bloembol kwaliteit 5/5

-

Te bestellen van: Juni tot December

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 4,95
12 stuks Per verpakking
Bestel nu, levering vanaf september.
Plantinstructies
40 cm
10-12 cm
10-12 cm
Ja
Ja
Halfschaduw
Halfschaduw
Volle zon
Volle zon
Ja
Ja

Productbeschrijving

Echt de prinses onder de tulpen. Ze heeft een koninklijke uitstraling met haar oranje bloem met paarse vlammen en subtiele gele accenten. Bekijk ook eens de tulp Prinses Irene Parkiet: een nieuwe variant op deze klassieke schoonheid. Gekozen tot bloembol van het jaar 2013 in de USA.

Extra informatie

Plantafstand 10-12 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Nee
Per verpakking 12 stuks
Pot Ja
Hoogte 40 cm
Plantdiepte in cm 10-12 cm
Type bol Triumph
Geurend Nee
Bolmaat 12/14
Hert- en knaagdier bestendig Nee
Soort Tulpenbollen
Kleur Oranje met Paarse vlammen
Bloeitijd April, Mei
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Bestelbaar Juni tot December
Levering vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Tulp Prinses Irene

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie