Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Hyacint Purple Sensation

bloembol kwaliteit 5/5

-

levering: vanaf september

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering

Gratis Tulpen mix

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50

€ 3,95
5 stuks per verpakking
Levering binnen 5 werkdagen.
Plantinstructies
20 cm
10-12 cm
10-15 cm

Productbeschrijving

Is de paarse variant van Pink Pearl, White Pearl en Blue Pearl. Dit zijn allemaal ijzersterke hyacintensoorten, die garant staan voor een lange bloei en ook nog geschikt zijn als snijbloem.

Extra informatie

Plantafstand 10-12 cm
Geschikt als snijbloem Ja
per verpakking 5 stuks
Pot Ja
Bloeihoogte 20 cm
Plantdiepte 10-15 cm
Geurend Ja
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Hyacinthus
Kleur Paars
Bloeitijd Maart, April
Beschikbaar Juni tot December
Leveringsperiode vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Hyacint Purple Sensation

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie