Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Kies voor Kwaliteit

Al onze bloembollen worden van het planten tot het verzenden gecontroleerd op kwaliteit. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit bloembollen aanbieden die er is. Bij ieder product is door één van onze specialisten de kwaliteit van de bloembollen aangegeven. Hierbij word niet alleen gekeken naar de kwaliteit van de bloembol maar ook naar zaken als de duur van de bloei en weersbestendigheid. Hoe meer bolletjes zijn ingekleurd hoe langer u geniet van uw bloembollen. Van ieder soort bloembollen dat wij aanbieden koopt u gegarandeerd de beste kwaliteit.
Een 5 sterren Top product!


Bloembollen met deze kwalificatie zijn de beste die wij kunnen verkopen. Dit product scoort op elk gebied een 10. Zowel de kwaliteit van de bloembol en de bloem zijn de beste in hun soort. Gegarandeerd de langste bloei uit de beste bloembollen.
Bijna Perfect!


Bloembollen met 4,5 sterren! Schitterende producten die bijna 5 sterren scoren. U zult het verschil met een 5 sterren product niet zien maar voor onze vakmensen is het niet snel 5 sterren waard. Één ding is zeker ook van deze bloembollen vind u geen betere dan bij Queen Flowerbulbs.
4 sterren kwaliteit


Bloembollen met een kwaliteitsscore van 4 sterren geven net als 5 sterren bloembollen prachtige bloemen. Ze vergen alleen meer zorg tijdens het telen (door de bloembollenkwekers) van de bloembollen. Ze groeien bijvoorbeeld moeilijker of zijn gevoeliger voor ziektes. De bloembollen die wij aan u sturen worden dus extra gecontroleerd zodat u alleen de allerbeste bloembollen krijgt geleverd.Bij binnenkomst in ons bedrijf word gecontroleerd of de maat van de bloembollen de juiste is. Zodat u de beste maat bloembol koopt voor de mooiste bloemen.


Alle bloembollen worden op kwaliteit gecontroleerd. Om er zeker van te zijn dat bloembollen die niet aan onze kwaliteitsnorm voldoen niet aan u geleverd kunnen worden.

Zo worden alleen de beste bloembollen aan u geleverd! En geniet u in het voorjaar van de mooiste bloemen.