Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Narcis Recurvus

bloembol kwaliteit 5/5

-

Te bestellen van: Juni tot December

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering

Gratis Amarylls Red Peacock

t.w.v. € 9,50

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50*

(*één code per bestelling)

€ 4,95

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

10 stuks per verpakking

Plantinstructies
35 cm
10-12 cm
10-12 cm

Productbeschrijving

De narcis Poeticus var. Recurvus wordt ook wel fazantenoog genoemd, de kleuren van zijn trompet lijken namelijk sprekend op die van een fazantenoog. Deze narcis behoort tot de groep van de Poeticus-narcissen en staat vanaf april tot en met mei in bloei, een echte laatbloeier dus! De fazantenoog is niet alleen bekend door de unieke uitstraling van de bloem, de fazantenoog verspreidt namelijk ook een heerlijke geur in zijn bloeiperiode. De groep van de Poeticus-narcissen staat ook wel bekend als de groep van de “dichtersnarcissen”. De soorten uit deze groep hebben grote witte bloembladeren met een klein kroontje in contrasterende kleuren, vaak rood en geel. Dichtersnarcissen verwilderen prima en hebben een heerlijke geur. Door de late bloeitijd (april-mei) goed te combineren met de enkele late tulpen.

Extra informatie

Plantafstand 10-12 cm
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Ja
per verpakking 10 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 35 cm
Plantdiepte 10-12 cm
Geurend Ja
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Narcissus
Kleur Wit-Geel, Roodgerande cup
Bloeitijd April, Mei
Beschikbaar Juni tot December
Leveringsperiode vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Narcis Recurvus

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie