Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Rode Tulpen

Is rod uw favoriete kleur? Dan zit u goed bij Queen Flowerbulbs want wij bieden u een uitgebreid assortiment rode Tulpen. Of u nu rode Tulpen zoekt voor in de tuin, terras of als snijbloem u vind ze bij Queen Flowerbulbs. Rode Tulpen kunt u ook prachtig mengen met bijvoorbeeld witte Tulpen of witte Hyacinten. Er zijn volledig rode Tulpen maar ook Tulpen met een rode streep of rode Tulpen met een witte streep. Ook kunt u kiezen uit vroeg, midden of laat bloeiende rode Tulpen. Alle rode Tulpen worden door Queen Flowerbulbs gekocht bij de beste kwekers die regelmatig door onze vakmensen worden bezocht om zo onze kwaliteit te bewaken.

Artikelen 1 tot 20 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rode Tulpen planten

Rode Tulpen planten doet in het najaar. Queen Flowerbulbs stuurt uw rode Tulpen naar u toe op het meest geschikte moment om te beginnen met planten. Het is wel van belang dat u uw rode Tulpen plant voor de vorst in de grond zit. Plant uw rode Tulpen niet recht achter elkaar maar schuin achter elkaar zo onstaat een voller effect waardoor er nog meer bloemen lijken te staan. U kunt natuurlijk ook rode Tulpen planten in potten. Zorgt u er dan wel voor dat de pot goed water doorlaat en niet kapot vriest. Meng uw rode Tulpen eens met een andere kleur Tulpen en zo ontstaat een mooi speels effect.

Rode Tulpen kopen bij Queen Flowerbulbs

Rode Tulpen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele duizenden rode Tulpen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de rode Tulpen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste rode Tulpen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod rode Tulpen.