Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 446 klanten

Ornithogalum saundersiae

bloembol kwaliteit 4.5/5

-

Te bestellen van: Januari

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 3,25

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

2 stuks Per verpakking

Plantinstructies
100 cm
5 cm
10 cm
Ja
Ja
Ja
Ja

Productbeschrijving

De Kaapse vogelmelk (Ornithogalum saundersiae) is een oorspronkelijk uit Zuid-Afrika afkomstige bol die roomwitte stervormige bloemetjes met opvallende zwarte stampers geeft in wijd opgezette bloemschermpjes. De stervorm van de bloemen heeft de ornithogalum ook de bijnaam ster-van-bethlehem opgeleverd, naar de ster die boven de stal stond waarin Jezus ter wereld kwam. Het dankt zijn naam vogelmelk aan de oude Griekse naam van de plant ornithogalon (ornithos = ‘vogel’, gala = ‘melk’). De vogelmelk plant u in uw border, maar is ook erg geschikt als potplant. Onder bloemschikkers is de vogelmelk een zeer populaire snijbloem in allerlei soorten boeketten.

Extra informatie

Plantafstand 5 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Nee
Per verpakking 2 stuks
Pot Nee
Hoogte 100 cm
Plantdiepte in cm 10 cm
Geurend Nee
Bolmaat 16/18
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Ornithogalum
Kleur wit met zwart oog
Bloeitijd Juli, Augustus, September
Bestelbaar Januari
Levering februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Ornithogalum saundersiae

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..