Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 534 klanten

Betalen bij Queen Flowerbulbs B.V.


iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de Mobile Banking-app of de online bankomgeving van uw eigen bank. iDEAL is een directe online overschrijving van uw bankrekening naar onze bankrekening. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling. (Deze betaalmethode is vooral bekend in Nederland.)

Creditcard (American Express, VISA, Mastercard, eMaestro, Carte Bleue)

U kunt ook betalen met American Express, VISA, Mastercard, eMaestro of Carte Bleue. Kies een van deze betaalmethoden tijdens het bestelproces. Voor uw betaling heeft u het kaartnummer, de datum van de kaart en het driecijferige kaartnummer van uw creditcard nodig.
Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.


PayPal

Betaling via PayPal is de meest gebruikelijke betaalmethode op onze Duitstalige webshop. U kunt uw bestelling gemakkelijk vooraf betalen via PayPal zonder dat u uw bankgegevens nodig hebt. Selecteer PayPal bij het selecteren van de betaalmethode. In dit geval wordt u Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.


SOFORT Banking

Met Sofortbanking kunt u eenvoudigweg uw bank een order voor de overschrijving geven, waarna u rechtstreeks naar uw bankomgeving wordt doorgestuurd.
Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.


Belfius Pay Button

Kies hier om te betalen via Belfius Mobile of om u aan te melden op Belfius Direct Net. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.


Bancontact

Kies hier om te betalen via bancontact. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.


Handmatige bankoverschrijving

U kunt ook betalen met onze eigen overschrijving.
U kunt tijdens het bestelproces opgeven dat u per bankoverschrijving wilt betalen. Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met de bestelbevestiging en accountgegevens. We controleren de dagelijkse inkomende betalingen. Wanneer het verschuldigde bedrag is betaald, wordt uw bestelling doorgestuurd naar onze verzendafdeling en naar u verzonden.


Veilig Betalen

Iedere door Queen Flowerbulbs B.V. aangeboden betaalwijze geschiedt in een veilige web omgeving. In samenwerking met onze betaal provider Mollie doen wij er alles aan om uw en onze veiligheid te waarborgen. Samen zorgen wij ervoor dat u altijd betaald in een omgeving die voorzien is van de meest actuele veiligheidsvoorzieningen.