Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Snijbloemen

Bij Queen Flowerbulbs koopt u uw bloembollen die ook geschikt zijn als snijbloemen snel, eenvoudig en veilig. Wilt u ook uw eigen snijbloemen kweken? koop bloembollen uit ons assortiment die ook geschikt zijn als snijbloem. Van elk soort is door ons uitgezocht of de bloem ook geschikt is om als snijbloem in een vaas te gebruiken. Hierbij is gekeken naar onder andere de hoogte en de duur van de bloei. Als u kiest uit onze selectie kweekt u eenvoudig uw eigen boeket.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Snijbloemen planten

Snijbloemen plant u pecies hetzelfde als elke andere bloembol. Als u in uw tuin de soorten die geschikt zijn als snijbloem plant tussen soorten die u niet in een vaas wilt zetten voorkomt u dat er in uw tuin open plekken onstaan. Snijbloemen zijn over het algemeen wat hoger dan de andere soorten. Het betekend natuurlijk niet dat u ze per sé als snijbloem moet gebruiken.

Snijbloemen kopen bij Queen Flowerbulbs

Snijbloemen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste snijbloemen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod snijbloemen.