Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.9/10 van 586 klanten

Tulp Ad Rem

bloembol kwaliteit 4/5

-

Te bestellen van: Juni tot December

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 4,06

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

12 stuks Per verpakking

Plantinstructies

Productbeschrijving

Tulipa Ad Rem is een tulp uit de groep darwin-hybride en geeft een mooie volle grote oranjerode bloem met een klein fijn geel randje langs het bloemblad op een lange (60 cm) stevige steel. Deze tulp geeft vaak ook nog een bijbloem. Prachtig te planten in kleine groepjes in de border voor het vrolijkste effect. Darwin-hybriden zijn enkelbloemig, veelal verkrijgbaar in het kleurenpalet geel-roze-rood-oranje, en staan bekend als langbloeiers op stevige stelen. Darwin-hybriden zijn uitstekend voor groepsbeplanting en door de stevige en lange steel is deze tulp uitstekend geschikt als snijbloem. Diep genoeg geplant (ca. 15 cm) kunnen ze een aantal jaren achtereen bloeien.

Extra informatie

Plantafstand 10-12 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Ja
Per verpakking 12 stuks
Pot Nee
Hoogte 60 cm
Plantdiepte in cm 10-12 cm
Geurend Ja
Bolmaat 12/14
Hert- en knaagdier bestendig Nee
Soort Tulpenbollen
Kleur Oranje, Gele rand
Bloeitijd April, Mei
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Bestelbaar Juni tot December
Levering vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Tulp Ad Rem

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..