Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Tulp Black Hero

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering


Gratis Amaryllis

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50

€ 4,25
7 stuks per verpakking
Levering binnen 5 werkdagen.
Plantinstructies
10-12 cm
10-12 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Tulipa Black Hero is een dubbele late tulp met een mooie gevulde bloem in een schitterende donkere bijna zwarte kleur, die mooi combineert zachtere tinten zoals crème. Deze trotse tulp staat prachting in je tuin, maar kan ook gesneden worden om een mooi voorjaarsboeket mee op te luisteren. Dubbele late tulpen zijn dubbelbloemige tulpen die laat bloeien, in de periode april-mei, en vaak wat hoger worden (45 cm) dan de vroegere soorten.

Extra informatie

Plantafstand 10-12 cm
Geschikt als snijbloem Ja
per verpakking 7 stuks
Pot Nee
Plantdiepte 10-12 cm
Geurend Nee
Bulb Size 12/14
Hert en knaagdier bestendig Nee
Kleur Bijna Zwart
Bloeitijd April, Mei
Plantpositie Volle zon
Beschikbaar Juni tot December
Leveringsperiode vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Tulp Black Hero

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie