Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Tulpen planten?

De allerbeste Tulpenbollenbestel je bij Queen Flowerbulbs. Dit is het beste begin om te kunnen gaan Tulpen planten. Je kunt de bloembollen bewaren maar wij sturen ze op het beste moment om bloembollen te planten. Je kunt bij ons al vroeg de Tulpen bestellen en wij sturen ze op het juiste moment. Een veel gebruikt ander woord voor planten is poten. Tulpen planten doe je bij voorkeur in oktober/november maar het kan eigenlijk zolang het niet vriest. Het is wel zo dat hoe later je plant hoe later de bollen bloeien.

Artikelen 1 tot 20 van 164 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 164 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tulpen kopen

De allerbeste Tulpen bollen koop je bij Queen Flowerbulbs. Wij bieden een ruime keuze uit o.a. oranje, blauwe, rode, witte, zwarte, paarse en gele Tulpen.

Tulpen Bestellen

Tulpenbollen bestellen doe je snel, simpel en veilig bij Queen Flowerbulbs. Door het gehele afrekentraject in een beveiligde omgeving uit te voeren loop je niet het risico dat er iets gebeurt met het geld dat je overmaakt. Zo kun je Tulpen planten zonder zorgen en in het voorjaar genieten van de mooiste Tulpenbloemen. Bij Queen flowerbulbs verkopen we natuurlijk niet alleen Tulpenbollen maar ook Fritillaria Imperialis, Hyacinthus en Amaryllissen.

Queen Flowerbulbs op Keukenhof

Sinds enkele jaren zijn wij ook trotse hofleverancier van bloembollen. Deze bloembollen poten wij in ons eigen stukje park zodat onze klanten hier van kunnen genieten. hier vind je ook de Queen flowerbulbs winkel waar je Tulpenbollen kunt bestellen en vragen kunt stellen over bloembollen bewaren. je kunt ook terplekke Amaryllissen kopen en direct meenemen. Zo neem je je eigen stukje Keukenhof mee naar huis.