Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Tulpenbol

U koopt uw favoriete Tulpenbol bij Queen Flowerbulbs. In ons uitgebreide assortiment Tulpenbollen vind u alles wat u maar wilt van een "eenvoudige" witte tulpenbol tot prachtige bijna zwarte parkiet Tulpenbollen. Iedere Tulpenbol die door Queen Flowerbulbs word uitgeleverd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor kunnen wij u Tulpenbollen bieden met bloeigarantie. Voor iedere plek in uw tuin of terras vind u bij ons een geschikte Tulpenbol in elke beschikbare kleur. Ook om uw eigen boeket snijbloemen samen te stellen vind u bij ons geschikte Tulpenbollen. Er zijn vele verschillende soorten Tulpenbollen die wij voor u in de shop hebben utgezocht. U kunt zoeken naar uw favoriete kleur Tulpenbol of zoeken naar een Tulpenbol die in een door u gewenste periode bloeit.

Artikelen 1 tot 20 van 166 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 166 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tulpenbol planten

De Tulpenbol planten doet u op het moment dat u ze van ons ontvangt. Queen Flowerbulbs verstuurt de Tulpenbol namelijk op het bese moment zodat u uw Tulpenbol niet hoeft te bewaren. U kunt de Tulpenbol evenwel nog wel even in de schuur of garage bewaren u dient de Tulpenbol wel te planten voor er vorst in de grond zit. Iedere Tulpenbol heeft een periode van kou nodig om de bloem aan te maken. Er zijn ook soorten Tulpenbollen die geschikt zijn voor verwildering en dus jaren terug komen om te bloeien zonder dat u er iets aan hoeft te doen. Plant u de Tulpenbol in een pot dan moet u er wel voor zorgen dat de pot goed water kan afvoeren zodat de Tulpenbol niet in het water komt te staan. U kunt dit doen door een pot te kiezen waarbij een gat in de onderkant zit. De Tulpenbol heeft wel wat water nodig dus geeft u haar wel regelmatig water in de pot.

Tulpenbol kopen bij Queen Flowerbulbs

Tulpenbol koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden Tulpenbollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de Tulpenbollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste Tulpenbol kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod Tulpenbollen. Op de Keukenhof kunt u bij ons ook Amaryllissen kopen en vragen hoe u deze vele jaren kunt overhouden