Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Blauwe druifjes

Blauwe druifjes

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Blauwe Druifjes kopen

Blauwe Druifjes kopen doet u bij Queen Flowerbulbs. Topkwaliteit Blauwe Druifjes om uw tuin op te fleuren met deze schitterende bloemen. Elke Blauwe Druifjesboll word door onze vakmensen gecontroleerd op kwaliteit, maat en soortechtheid. Hierdoor kunt u gegarandeerd de beste Blauwe Druifjes bollen kopen.

Blauwe Druifjes bestellen

Blauwe Druifjes bestellen doet u tussen Maart en November. U plant de Blauwe Druifjesbollen in oktober/november/december en geniet van de schitterende bloemen in het volgende voorjaar. Blauwe Druifjes bestellen gaat snel en simpel in onze webshop.

Muscari's

Muscari's staan ook wel bekend als “blauwe druifjes”, al zijn ze er allang niet meer in alleen blauw. Inmiddels zijn er ook roze en witte varianten. Door de extreme winterhardheid komen ze elk jaar terug. Ze mogen in geen enkele tuin ontbreken. Ook zijn muscari's zeer geschikt voor het planten op pot. Zo fleuren ze uw balkon of terras op.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij Muscari bollen aan de Keukenhof. Deze Muscari bollen worden geplant in onze eigen tuin in de Keukenhof. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt waar u naast Muscari bollen ook nog vele andere bloembollen kunt bestellen. De Keukenhof is een belangrijk uithangbord van de Muscari bollen teelt in Nederland. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze Muscari bollen in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De Muscari bollen die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als degene die wij aan u leveren. Alleen de allerbeste Muscari bollen worden hier geplant om reclame te maken voor ons fantastische product. Wilt u ook eens genieten van onze Muscari bollen in een andere omgeving dan uw tuin? kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof.