Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Irissen

Irissen

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Iris kopen

Iris kopen doet u bij Queen Flowerbulbs om de beste kwaliteit te kopen. Elke Iris word door onze vakmensen gecontroleerd op kwaliteit, maat en soortechtheid. Hierdoor kunt u bij ons gegarandeerd de beste kwaliteit Iris kopen.

Iris bestellen

Iris bestellen doet u tussen Maart en November. U plant de Iris in oktober/november/december voordat de vorst intreed. Als u de Iris in deze periode besteld geniet in het volgende voorjaa van de prachtige bloemen.

Iris Hollandica

Iris Hollandica wordt wat hoger dan andere iris soorten en is daardoor zeer geschikt als snijbloem, om zodoende ook uw huiskamer op te fleuren met haar helder kleuren.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij Irissenbollen aan de Keukenhof. Deze Irissenbollen worden geplant in onze eigen tuin in de Keukenhof. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt waar u naast Irissenbollen ook nog vele andere bloembollen kunt bestellen. De Keukenhof is een belangrijk uithangbord van de Irissenbollen teelt in Nederland. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze Irissenbollen in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De Irissenbollen die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als degene die wij aan u leveren. Alleen de allerbeste Irissenbollen worden hier geplant om reclame te maken voor ons fantastische product. Wilt u ook eens genieten van onze Irissenbollen in een andere omgeving dan uw tuin? kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof.