Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Leucojums

Leucojums

Leucojums staan ook wel bekend als lente- en zomerklokjes. Bij Queen Flowerbulbs kun je de beste kwaliteit leucojums kopen. Het zomerklokje: leucojum aestivum is er bij Queen Flowerbulbs in twee varianten. De leucojum aestivum is groter en hoger dan het sneeuwklokje of lenteklokje. De sierlijk vallende spierwitte klokvormige bloemetjes zijn een lust voor het oog en staan heel mooi in je border. De leucojum houdt van drassige grond, waar het in het wild ook voorkomt.


2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Leucojumbollen kopen

Leucojumbollen kopen doet u bij Queen Flowerbulbs. Topkwaliteit Leucojumbollen om uw tuin op te fleuren met deze schitterende bloemen. Elke Leucojumbol word door onze vakmensen gecontroleerd op kwaliteit, maat en soortechtheid. Hierdoor kunt u gegarandeerd de beste Leucojumbollen kopen.

Leucojumbollen bestellen

Leucojumbollen bestellen doet u tussen Maart en November. U plant de Leucojumbollen in oktober/november/december en geniet van de schitterende bloemen in het volgende voorjaar. Leucojumbollen bestellen gaat snel en simpel in onze webshop.

Leucojum

Deze voor verwildering geschikte bloembol houdt van een vochtige grond en is daardoor zeer geschikt om dicht bij uw vijver of in de slootkant te planten. Ze staan ook wel bekend onder de namen “meiklokje” of “lenteklokje” vanwege de op een sneeuwklokje lijkende bloemen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij Leucojumbollen aan de Keukenhof. Deze Leucojumbollen worden geplant in onze eigen tuin in de Keukenhof. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt waar u naast Leucojumbollen ook nog vele andere bloembollen kunt bestellen. De Keukenhof is een belangrijk uithangbord van de Leucojumbollen teelt in Nederland. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze Leucojumbollen in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De Leucojumbollen die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als degene die wij aan u leveren. Alleen de allerbeste Leucojumbollen worden hier geplant om reclame te maken voor ons fantastische product. Wilt u ook eens genieten van onze Leucojumbollen in een andere omgeving dan uw tuin? kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof.