Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Narcissen

Narcissen

Bij Queen Flowerbulbs kun je de beste kwaliteit narcissen kopen. Narcissen zijn samen met tulpen, hyacinten en krokussen niet meer weg te denken uit de voorjaarstuin. Grootbloeiende trompetnarcissen kondigen het voorjaar aan in de tuin. Een van de sterke punten van de narcis is dat deze voorjaarsbloeier in de grond kan blijven staan om jaarlijks opnieuw uitbundig te bloeien. Daardoor zijn narcissen uitstekend geschikt voor verwildering. Voorwaarde is wel dat de narcissen op een lichte en zonnige plaats staan. Laat het blad van de bloembol na de bloei zo lang mogelijk op de plant staan, geef in het najaar wat gedroogde koemest of compost en je kunt nog jaren van de bloemen genieten! De meeste narcissen zijn geschikt als snijbloemen maar let op: er zitten giftige stoffen in het sap van de narcis dus zet deze niet samen met andere bloemen in een vaas.


Artikelen 1 tot 20 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Narcissenbollen kopen

Narcissenbollen kopen bij Queen Flowerbulbs en u geniet van de prachtige kleuren en varieteiten die door ons worden aangeboden. Elke narcissenbol die door ons wordt verkocht is door onze vakmensen gecontroleerd op kwaliteit, maat en soortechtheid. Hierdoor kunnen wij u gegarandeerd de beste kwaliteit narcsissen aanbieden. Van elk soort narcis hebben wij de beste soorten en mooiste kleuren voor u geselecteerd. U hoeft enkel nog te kiezen welke narcissenbollen u in uw tuin wit planten.

Narcissenbollen bestellen

Narcissenbollen bestellen doet u tussen Maart en November. Narcissenbollen plant u in oktober/november/december voordat de vorst intreedt. Als u uw narcissenbollen in deze periode bestelt, kunt u in het voorjaar genieten van de pracht en praal van dit schitterende product.

De historie van de Narcissenbol

De Nederlandse interesse voor narcissen stamt al uit de 16e eeuw. Samen met het Verenigd Koninkrijk is Nederland dan ook marktleider in de narcissenteelt. Queen Flowerbulbs gebruikt alleen Nederlands geteelde narcissen, omdat onze specialisten die van de beste kwaliteit achten. Narcissen zijn goed winterhard en verwilderen uitstekend, zodat u jarenlang plezier hebt van uw aankoop.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij duizenden Narcissenbollen aan de Keukenhof. Deze Narcissenbollen worden geplant in onze eigen tuin in de Keukenhof. In deze tuin vindt u ook ons verkooppunt waar u naast Narcissenbollen ook nog vele andere bloembollen kunt bestellen. De Keukenhof is een belangrijk uithangbord van de Narcissenbollen teelt waar Nederland beroemd om is. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze Narcissenbollen in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De Narcissenbollen die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als degene die wij aan u leveren. Alleen de allerbeste Narcissenbollen worden hier geplant om reclame te maken voor ons fantastische product. Wilt u ook eens genieten van onze Narcissenbollen in een andere omgeving dan uw tuin? kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof.