Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Overige

Overige

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

Overige bloembollen kopen

Overige bloembollen kopen doet u bij Queen Flowerbulbs. Topkwaliteit Overige bloembollen om uw tuin op te fleuren met deze schitterende bloemen. Elke bloembol word door onze vakmensen gecontroleerd op kwaliteit, maat en soortechtheid. Hierdoor kunt u gegarandeerd de beste bloembollen kopen.

Overige bloembollen bestellen

Bloembollen bestellen doet u tussen Maart en November. U plant de bloembollen in oktober/november/december en geniet van de schitterende bloemen in het volgende voorjaar. Bloembollen bestellen gaat snel en simpel in onze webshop.

Overige Bloembollen

In deze categorie vind u allerlei bijzonder en speciale bloembollen. Beslist het nemen van een kijkje waard.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij ook vele overige bloembollen aan de Keukenhof. Deze overige bloembollen worden geplant in onze eigen tuin in de Keukenhof. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt waar u naast overige bloembollen ook nog vele andere bloembollen kunt bestellen. De Keukenhof is een belangrijk uithangbord van de overige bloembollen teelt in Nederland. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze overige bloembollen in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De overige bloembollen die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als degene die wij aan u leveren. Alleen de allerbeste overige bloembollen worden hier geplant om reclame te maken voor ons fantastische product. Wilt u ook eens genieten van onze overige bloembollen in een andere omgeving dan uw tuin? kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof.