Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Voorjaarsbloemen

Bestel uw voorjaarsbloeiers bij Queen Flowerbulbs en geniet in het voorjaar van de mooiste voorjaarsbloemen. Wij bieden een breed sortiment voorjaarsbloemen aan in de meest uiteenlopende bloembollen. U zult zich verbazen hoeveel verschillende soorten voorjaarsbloemen er beschikbaar zijn. U besteld uw voorjaarsbloemen snel en eenvoudig in onze shop en alles wat u nog hoeft te doen is de bloembollen planten en het volgende voorjaar genieten van de mooiste voorjaarsbloemen.

Artikelen 1 tot 20 van 279 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 279 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Voorjaarsbloemen planten

Voorjaarsbloemen komen uit de door u bestelde voorjaarsbloeiende bloembollen. U kunt deze bij ons bestellen van Mei tot en met November. De voorjaarsbloeiers worden in de maanden September tot en met November afgeleverd. U kunt ze dan direct planten. Voorjaarsbloemen gebruiken de koude wintermaanden om de bloem aan te maken. Als het voorjaar begint komen de bloembollen uit en ziet u het gewas gestaag groeien totdat de schitterende voorjaarsbloemen in uw tuin stralen.

Voorjaarsbloemen kopen bij Queen Flowerbulbs

Bloembollen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden voorjaarsbloemen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de voorjaarsbloemen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste voorjaarsbloemen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod voorjaarsbloemen.