Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.9/10 van 567 klanten

Voorjaarbollen

Onder voorjaarsbollen worden alle bolgewassen die bloeien in het voorjaar. Uit de vele duizenden soorten heeft Queen Flowerbulbs de beste gekozen om aan u te koop aan te bieden. Tulpen, Hyacinten, Narcissen nog vele andere gewassen koopt u bij ons in alle beschikbare kleuren. Voorjaarsbollen bloeien in de periode maart tot en met mei. Zo geniet u het gehele voorjaar van de geuren en kleuren die de voorjaarsbollen te bieden hebben. Door alleen voorjaarsbollen bij de beste kwekers te kopen bieden wij u de beste bollen aan met bloeigarantie.

Artikelen 1 tot 20 van 286 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 286 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Voorjaarsbollen planten

Voorjaarsbollen plant u in het najaar voordat de vorst in de grond is. Na het planten krijgen de voorjaarsbollen een koude periode (winter) waardoor de bol een bloem gaat aanmaken. Zodra de bodemtemperatuur oploopt begint de voorjaarsbol te groeien en komt het gewas boven de grond. In het voorjaar komt het gewas boven de grond en tussen de bladeren ziet u de bloem omhoog komen. Onder invloed van het licht en de temperatuur bloeien de voorjaarsbollen (zoals de Hyacint). Voorjaarsbollen zijn er in alle hoogtes waardoor er voor iedere plek in de tuin wel een geschikt soort te vinden is.

Voorjaarsbollen kopen bij Queen Flowerbulbs

Voorjaarsbollen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden voorjaarsbollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de voorjaarsbollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste voorjaarsbollen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod lentebloemen.