Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Wax Amaryllis Dipz Roze

bloembol kwaliteit 5/5

-

Te bestellen van: September tot Februari

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering


Gratis Amaryllis

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50

Actie

Normale prijs: € 11,95

Nu voor € 9,95

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

1 stuks per verpakking

Plantinstructies
30-40 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

De wax Amaryllis is een bloembol die zoals wij dat noemen droog bloeit. Dit betekent dat de bloembol alle voedingsstoffen bij zich draagt die hij nodig heeft om te bloeien. De Amaryllis bloeit door deze techniek éénmaal met minimaal 2 stelen. Een gewone Amaryllisbol, zonder wax, kun je meerdere keren laten bloeien als je deze op de juiste manier verzorgd. Dat de Wax Amaryllis maar 1 keer bloeit word ruimschoots vergoed door de extra sierwaarde van de bol. Aan het begin van het Wax Amaryllis seizoen worden er vooral rode Amaryllissen gebruikt. Dit heeft te maken met de “graagte” van de bol, dit betekent de snelheid waarmee de bol wil gaan bloeien. Uit de testen is gebleken dat sommige soorten sneller en vroeger in het jaar gaan bloeien dan andere soorten. Later in het jaar worden er ook andere kleuren zoals wit en wit/rood gewaxt.

Extra informatie

Geschikt als snijbloem Nee
Verwildering Nee
per verpakking 1 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 30-40 cm
Geurend Nee
Zone 1, 1, 10, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Bulb Size 32/34
Hert en knaagdier bestendig Nee
soort Wax Amaryllisbol
Kleur Roze, wit
Wax colour Roze
Bloeitijd 1 Maand
Plantpositie Schaduw, Volle zon
Beschikbaar September tot Februari
Leveringsperiode September tot Februari

Beoordelen

U plaatst een review over: Wax Amaryllis Dipz Roze

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Andere klanten kochten of bekeken ook..