Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Witte Tulpen

Zijn witte Tulpen uw favoriet? Dan zit u goed bij Queen Flowerbulbs. Wij bieden u de mooiste soorten witte Tulpen. Of u nu geheel witte Tulpen zoekt of Tulpen met een witte streep erin, alle soorten witte Tulpen zijn verkrijgbaar. Alle witte Tulpen zijn van uitstekende kwaliteit en komen rechtstreeks van de beste kwekers. Voor Queen Flowerbulbs uw witte Tulpen inpakt worden ze nogmaals zorgvuldig nagekeken zodat u de beste kwaliteit koopt. Witte tulpen kunt u prachtig mengen met bijna elke ander kleur en soort bloembollen. Ook bij elkaar geplant bieden witte Tulpen een prachtig aanzicht.

Witte Tulpen planten

Witte Tulpen planten kunt u doen in uw border, plantenbakken of potten. U plant uw Tulpen in september/oktober/november zodat de bollen hun koude periode krijgen en een bloem kunnen aanmaken. In het voorjaar bloeien ze dan en kunt u genieten van prachtige witte Tulpen. U kunt kiezen uit vele verschillende soorten witte Tulpen zo is er voor een ieder wat wils.

Witte Tulpen kopen bij Queen Flowerbulbs

Witte Tulpen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele duizenden witte Tulpen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de witte Tulpen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste witte Tulpen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod witte Tulpen.