Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Zomerbloeiers voor Bloembakken

Zomerbloeiers voor bloembakken kunt u al vroeg planten als u de bloembakken in de schuur of garage vorstvrij opslaat. De zomerbloeiers voor bloembakken kunnen dan alvast beginnen met groeien door de hogere temperatuur. Als de vorst is verdwenen kunnen de zomerbloeiers voor bloembakken de tuin in en bloeien ze eerder dan degenen die u nog moet planten in tuin. Om de bloei van de zomerbloeiers te spreiden kunt u er natuurlijk voor kiezen om een deel in bloembakken te planten en een deel in de tuin. De zomerbloeiers voor bloembakken bloeien dan al prachtig en daar achter aan komen de zomerbloeiers in de borders.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zomerbloeiers voor bloembakken verzorgen

Zomerbloeiers voor bloembakken zoals Dahlia planten behoeven niet erg veel onderhoud. Het belangrijkste is dat u de grond niet laat uitdrogen. Zomerbloeiers voor bloembakken bloeien rijk maar als u geregeld de uitgebloeide bloemen eruit haalt geniet u nog langer. Als de zomerbloeiers voor bloembakken helemaal zijn uitgebloeid kunt u het gewas laten afsterven en de bollen of knollen uit de bloembakken halen. De zomerbloeiers voor bloembakken laat u nu drogen en legt ze droog en koel weg(bijvoorbeeld in uw garage of kelder). Als u nu aan het eind van het voorjaar de zomerbloeiers voor bloembakken weer plant en wat water geeft heeft u de kans om nogmaals te genieten.

Zomerbloeiers voor bloembakken kopen bij Queen Flowerbulbs

Zomerbloeiers voor bloembakken planten koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste bloembollen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod bloembollen. Onze mensen in de Keukenhof adviseren u ook graag op het gebied van zomerbloeiers voor bloembakken.