Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Zomerbloeiers

Zomerbloeiers

Artikelen 1 tot 20 van 161 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 161 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zomerbloeiers kopen

Zomerbloeiers kopen doet u bij Queen Flowerbulbs. Topkwaliteit zomerbloeiers die uw tuin de hele zomer kleuren. Queen Flowerbulbs verkoopt alleen de allerbeste kwaliteit zomerbloeiers. Onze vakmensen controleren alle zomerbloeiers op kwaliteit en maat. Deze kwaliteit wordt gedurende het hele inpakproces bewaakt zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen tot aan het moment dat wij de zomerbloeiers naar u toe sturen. Elke zomerbloeier wordt in één van onze cellen met klimaatbeheersing bewaart onder de beste omstandigheden. Zo koopt u altijd de beste kwaliteit zomerbloeiers.

Zomerbloeiers bestellen

Zomerbloeiers bestel u snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. U kunt nu zomerbloeiers bestellen of op uw verlanglijst zetten. De zomerbloeiers worden uitgeleverd van half maart tot en met mei. 

Zomerbloeiers planten

Zomerbloeiers plant u nadat het gevaar voor nachtvorst is geweken. Over het algemeen geld de regel dat u wacht met het planten van zomerbloeiers tot na de ijsheiligen(11 t/m 14 mei). Volgens de overlevering vriest het hierna niet meer. Na het planten beginnen zomerbloeiers vrijwel direct te groeien. U kunt dus ook meteen beginnen met het geven van wat water. Veel zomerbloeiers bloeien de gehele zomer. U geniet dus de hele zomer van uw zomerbloeiers.

Queen Flowerbulbs is trotse hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij tienduizenden bloembollen die in onze eigen tuin in de Keukenhof worden geplant. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt alwaar u bloembollen kunt bestellen en Amaryllissen kunt kopen en direct meenemen. Onze enthousiaste en vakbekwame verkoopmedewerkers kunnen u adviseren over de aanschaf van zowel voorjaarsbloeiers als zomerbloeiers. Keukenhof is helaas niet lang genoeg geopend om ook onze zomerbloeiers aan u te tonen. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk worden dan zullen wij met veel plezier onze mooiste en beste zomerbloeiers tonen.