Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Anemonen

Anemonen

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Anemonen bollen kopen

Koop Anemonen bollen van top kwaliteit bij Queen Flowerbulbs en geniet de hele zomer van de prachtige varieteiten en kleuren Anemonen bollen die wij u te bieden hebben. Queen Flowerbulbs verkoopt alleen de allerbeste kwaliteit Anemonen bollen. Onze vakmensen controleren alle Anemonen bollen op kwaliteit en maat. Deze kwaliteit wordt gedurende het hele inpakproces bewaakt zodat wij de kwaliteit van de Anemonen bollen kunnen waarborgen tot aan het moment dat wij de Anemonen bollen naar u toe sturen. Alle Anemonen bollen worden in één van onze cellen met klimaatbeheersing bewaart onder de beste omstandigheden. Zo koopt u altijd de beste kwaliteit Anemonen bollen.

Anemonen bollen bestellen

Anemonen bollen besteld u snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. U kunt Anemonen bollen nu bestellen of op uw verlanglijst zetten en de Anemonen bollen worden dan van maart tot en mei bij u geleverd.

Weetjes over Anemonen bollen

Anemonen bollen kunt u prima gebruiken in een rotstuin, maar ook in uw border of potten doen ze het uitstekend. Ze zijn zeer geschikt voor verwildering en zijn winterhard. U heeft dus vele jaren al vroeg in het voorjaar plezier van uw Anemonen bollen.

Queen Flowerbulbs is trotse hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij tienduizenden bloembollen die in onze eigen tuin in de Keukenhof worden geplant. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt alwaar u bloembollen kunt bestellen en Amaryllissen kunt kopen en direct meenemen. Onze enthousiaste en vakbekwame verkoopmedewerkers kunnen u adviseren over de aanschaf van Anemonen bollen en vele andere soorten bloembollen en knollen. Keukenhof is helaas niet lang genoeg geopend om ook onze Anemonen bollen aan u te tonen. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk worden dan zullen wij met veel plezier onze mooiste en beste Anemonen bollen tonen.